Ajanvaraukset hierontaan

Voit tehdä ajanvarauksen hoitavaan ja rentouttavaan hierontaan joko nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse suoraan päivystävältä hierojalta.

Ajanvaraukset hierontaan voit tehdä Hierontaiatroksen nettiajanvarauksella kaikille hierojillemme seuraavalle päivälle ja siitä eteenpäin jopa noin kahden kuukauden päähän.

Ajanvaraukset ja tiedustelut vapaista ajoista kuluvalle päivälle on kuitenkin tehtävä aina puhelimitse Myyrmäen ajanvarausnumerosta 044 991 6260 .

Huomioithan, että kohteliaisuudesta hoidossa olevaa asiakasta kohtaan, emme hierontojen aikana vastaa puhelimeen. Jos emme heti vastaa, niin olethan kärsivällinen, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Ajanvarausjärjestelmä on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä ympärivuorokautisesti rekisteröitymistä vastaan. Rekisteröityä tarvitsee vain kerran, sen jälkeen riittää kun kirjautuu luoduilla tunnuksilla järjestelmään aina tarpeen vaatiessa.  

Jos joudut perumaan varaamasi ajan

Hierontaiatroksen ajanvaraukset hierontaan

Muistathan aina perua varaamasi ajan, jos et syystä tai toisesta pääse tulemaan.

Voit perua ajanvarauksen hierontaan netin kautta vielä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruminen tapahtuu Omien varausten näkymässä klikkaamalla varatun ajan alla olevaa ”poista varaus” painiketta. 

Jos varaukseen on aikaa vähemmän kuin 24 tuntia, linkkiä ei enää ole näkyvissä.

Jos et voi perua varaustasi enää ajanvarausohjelman kautta, tulee peruminen tulee tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä suoraan hierojallesi. Kunkin hierojan henkilökohtaiset yhteystiedot löydät hierojien yhteystietosivultamme.

Huom! Saman päivän aikana tehdyistä peruutuksista tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä varatuista ajoista hierojillamme on oikeus veloittaa hoidon hinta täysimääräisenä.