Ajanvaraukset

Näin voit varata hoitoajan Hierontaiatroksssa

Voit varata aikasi hoitavaan ja rentouttavaan hierontaan joko nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse suoraan päivystävältä hierojalta.

Ajanvarausjärjestelmässä voit tehdä ajanvarauksia aina seuraavalle päivälle ja siitä eteenpäin n. kahden kuukauden päähän.

Varaukset ja tiedustelut kuluvalle päivälle on kuitenkin tehtävä aina puhelimitse 044 991 6260

Ajanvarausjärjestelmä on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä ympärivuorokautisesti rekisteröitymistä vastaan. Rekisteröityä tarvitsee vain kerran, sen jälkeen riittää kun kirjautuu luoduilla tunnuksilla järjestelmään aina tarpeen vaatiessa.

Tällä paikalla näet jos kuluvalle päivälle löytyy vapaita aikoja. #hieronta #vantaa #myyrmäki

Ajanvaraukset puhelimitse

Huomioithan, että kohteliaisuudesta hoidossa olevaa asiakasta kohtaan, emme hierontojen aikana vastaa puhelimeen. Jos emme heti vastaa, niin olethan kärsivällinen, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Kun joudut perumaan varaamasi ajan

Muistathan aina perua varaamasi hoitoajan, jos et syystä tai toisesta pääse tulemaan. Peruminen tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä suoraan hierojallesi. Peruutuksen voi tehdä myös viikonloppuna esim. tekstiviestinä. Hierojan on tärkeää saada tieto vapaasta ajasta ajoissa, jotta joku muu voi sen käyttää. Kunkin hierojan henkilökohtaiset yhteystiedot löydät hierojien yhteystietosivultamme. Netissä ajanvarauksen peruutuksen voi tehdä vielä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruminen tapahtuu Omien varausten näkymässä klikkaamalla varatun ajan alla olevaa ”poista varaus” painiketta. Jos varaukseen on aikaa vähemmän kuin 24 tutia, linkkiä ei enää ole näkyvissä. Huom! Saman päivän aikana tehdyistä peruutuksista tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan hoidon hinta täysimääräisenä.

Maksutavat:
Käteinen, pankkikortti ja kaikki yleisimmät luottokortit, Visa Electron.

Useimmille hierojilleme käy maksuksi myös ePassi.  ePassi -sovelluksesta löydät hierojat, jotka ottavat vastaan ePassi-maksuja.