Ajanvaraukset

[custom-twitter-feeds]

Voit varata aikasi hoitavaan ja rentouttavaan hierontaan joko nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse suoraan päivystävältä hierojalta.

Ajanvarausjärjestelmässä voit tehdä varauksia aina seuraavalle päivälle ja siitä eteenpäin n. kahden kuukauden päähän. 

Varaukset ja tiedustelut kuluvalle päivälle on kuitenkin tehtävä aina puhelimitse Myyrmäen ajanvarausnumerosta 044 991 6260 tai Konalaan suoraan Istolle 041 550 6810 (Isto hieroo Konalassa keskiviikkoisin ja perjantaisin).

Huomioithan, että kohteliaisuudesta hoidossa olevaa asiakasta kohtaan, emme hierontojen aikana vastaa puhelimeen. Jos emme heti vastaa, niin olethan kärsivällinen, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Ajanvarausjärjestelmä on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä ympärivuorokautisesti rekisteröitymistä vastaan. Rekisteröityä tarvitsee vain kerran, sen jälkeen riittää kun kirjautuu luoduilla tunnuksilla järjestelmään aina tarpeen vaatiessa. Rekisteröidyttyäsi voit varata aikoja järjestelmästä sekä Myyrmäkeen että Konalaan, valitse halutessasi ohjelmasta, kumpaan toimipisteeseen haluat ajan varata. 

Jos joudut perumaan varaamasi ajan

Muistathan aina perua varaamasi hoitoajan, jos et syystä tai toisesta pääse tulemaan.

Peruminen tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä suoraan hierojallesi. Kunkin hierojan henkilökohtaiset yhteystiedot löydät hierojien yhteystietosivultamme.

Netissä ajanvarauksen peruutuksen voi tehdä vielä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruminen tapahtuu Omien varausten näkymässä klikkaamalla varatun ajan alla olevaa ”poista varaus” painiketta. 

Jos varaukseen on aikaa vähemmän kuin 24 tuntia, linkkiä ei enää ole näkyvissä.

Huom! Saman päivän aikana tehdyistä peruutuksista tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista hierojillamme on oikeus veloittaa hoidon hinta täysimääräisenä.