Joogahieronta

Palauttava joogahieronta

Joogahieronnan (kutsutaan myös thaijoogahieronnaksi) tavoitteena on palauttaa keho luonnolliseen, rentoutuneeseen olotilaan, joka on nykymaailman vaatimusten myötä monelta kadonnut.

Jos arkesi on joskus stressaavaa, ja se tuntuu kehossasi jännitteinä ja kipuina, joogahieronnasta voi olla apua sinulle. Joogahieronnassa ihminen kohdataan kokonaisvaltaisesti ja tarjotaan keinoja, joiden avulla keho voi vapautua jännityksestä.

Joogahieronnalla saadaan usein positiivisia vaikutuksia lihasten ja nivelten kiputiloihin. Pyrkimys on myös parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä rentouttaa – tuoda kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hieronta tehdään lattialla mukavat ja joustavat vaatteet päällä, hieronnassa ei käytetä öljyä. Hieroja käyttää apunaan koko kehoaan tehden erilaisia painalluksia, rytmistä liikettä ja venytyksiä. Hieronnassa käydään läpi koko keho aloittaen jalkateristä, kulkien jalkojen kautta selkään, kylkiin, käsivarsiin, niskaan, hartioihin ja päähän. Tekniikat vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kun tulet hoitoon, pukeudu mukaviin sekä joustaviin vaatteisiin ja vältä raskaiden aterioiden syömistä 2 tuntia ennen hoitoa.

Lievitä kiputiloja tai tule rentoutumaan

Varaa aika Hierontaiatroksen ammattitaitoiselle hierojalle ja anna kropallesi ja mielellesi lepotauko.
Joogahierontaa Hierontaiatroksessa tekee Marianne Widenius.