Paikka vapaana koulutetulle hierojalle

Toimintamme laajentuessa, etsimme nyt uuteen Konalan toimipisteeseemme  (2-3 pv/vko) koulutettua hierojaa/urheiluhierojaa.

Hierontaiatros on pitkään Myyrmäessä toiminut yritys, jolla on vakiintunut mukava asiakaskunta. Toimintamme Konalassa, Konan Gymin yhteydessä olevassa hierontapisteessämme käynnistyy vuoden vaihteen jälkeen. Mahdollisuus myös lisäpäiviin Myyrmäessä sopimuksen mukaan.

Olet pidempään toiminut ammattilainen tai vastavalmistunut, sillä ei ole väliä, mutta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakashenkisyyttä, luotettavuutta ja omaa toiminimeä. Toimit itsenäisenä yrittäjänä kuukausivuokralaisena, vuokra määräytyy viikkotyöpäivien määrän mukaisesti. Vuokraan sisältyy kaikki työhön tarvittavat materiaalit sekä yhteisen ajanvarausohjelman käyttö.  

Kiinnostuitko: Kerromme lisää tehtävästä, ota yhteyttä ja lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi Istolle. Kutsumme sopivat hakijat haastatteluun pikaisella aikataululla. Muistathan jättää hakemukseesi yhteystietosi (puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen).