Tiina lokakuun alusta tiistaisin hierontaiatroksessa

Moi,

Olen Tiina Enberg, ja aloitan lokakuussa työskentelyni Hierontaiatroksessa.

Tiina EnbergValmistuin heinäkuussa Suomen Urheiluhierontaopistosta urheiluhierojaksi. Aikaisemmalta ammatiltani olen kosmetologi, mutta olen työskennellyt pitkään myös muilla aloilla. Hierojaksi päätin kouluttautua, kun etsin alaa, jossa viihtyisin ja kehittyisin vielä pitkään.

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa teini-iästä asti ja voimaharjoittelun puolella olen toiminut aktiivisesti viimeiset kaksikymmentä vuotta. Tästäkin syystä urheilijoiden lihashuolto ja loukkaantumisten sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisy ovat lähellä sydäntäni. Koulussa teimme yhteistyötä sekä HIFK:n että HJK:n kanssa ja sitä kautta olen saanut jo kokemusta myös ammattiurheilijoiden hoitamiseen.

Itsestä ja omasta kehosta huolehtiminen on kaikkien oikeus ja olen siinä mielelläni avuksi.

Tervetuloa Iatrokseen tutustumaan minuun ja rohkeasti kokeilemaan!

Tiina