Vili Lankinen tiistai- ja torstai iltoihin

Moi,

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta v. 2017. Koulutuksen aikana sain kokemusta mm. HIFK:n liigajoukkueen ja HJK:n Veikkausliigajoukkueen urheilijoiden huoltamisesta.

Urheilu on ollut lähellä sydäntäni pienestä pitäen. Olen pelannut jalkapalloa lähes koko ikäni ja kokemusta on kertynyt mm. sekä I-divisioonasta että II-divisioonasta. Tällä hetkellä pelaan II-divisioonaa Vantaan jalkapalloseurassa.

Urheilutaustani ja koulutukseni ansiosta tunnen monien eri urheilulajien tyypillisiä vaivoja ja vammoja. Koen myös olevani erityisen hyvä niskahartiaseudun ongelmien selvittämisessä ja niiden hoitamisessa. Minulla on halu kehittyä koko ajan paremmaksi, joten pyrin kehittämään itseäni itseopiskelulla ja jatko-opiskelemalla.

Tavoitteeni on, että sinä ja kehosi voitte hyvin. Tehdään siis yhdessä hoitosuunnitelma juuri sinun kehosi parhaaksi. Halutessasi annan mielelläni myös kotihoito-ohjeita, jotka edesauttavat yhteistä tavoitettamme. Rento ja terve keho jaksaa paremmin.

Tervetuloa luokseni Hierontaiatrokseen heinäkuusta 2019 eteenpäin. Aikoja minulle voit varata ajanvarausohjelmasta jo nyt.