Lahjakortit

Lähestyykö ystäväsi/sukulaisesi merkkipäivä tai juhlasesonki lahjanantoperinteineen ja lahja on yhä keksimättä?

Miten olisi lahjakortti hierontaan?

Lahjakortti on hyödyllinen lahja, jonka saaja voi käyttää itselleen parhaiten sopivana ajankohtana ja valita itselleen sopivimmat hoitomuodot vaikkapa yhdessä hierojan kanssa.

Hierontalahjakortti sopii lahjaksi kaikille – aktiivisille urheilijoille, toimistotyötä tekeville, eläkeläisille sekä opiskelijoille.

Hierontaiatroksen lahjakortti on voimassa 6kk kortin päivämäärästä (riittää kun aika on varattu ennen umpeutumispäivämäärää), joten lahjan saajalla on runsaasti aikaa hyödyntää kortin tarjoamat hoidot.

Helpoiten tilaat Hierontaiatroksen personoidun lahjakortin sähköpostiisi Hierontaiatroksen lahjakorttikaupasta.

Tilausohje:

Valitse ensin haluamasi  lahjakorttityyppi lahjakorttikaupasta. Valitse lahjakortille arvo alasvetovalikosta. Syötä tilaustietoihin lähettäjän nimi ja kirjoita mahdollinen lahjaviesti saajalle (max 300 merkkiä).

Anna lopuksi sähköpostiosoite, johon lahjakortti lähetetään (joko omasi tai vastaanottajan osoite). Siirry ostoskorin tarkastamisen jälkeen kassalle maksamaan tilauksesi. Onnistuneen tilauksen jälkeen lahjakortti lähetetään valittuun osoitteeseen.

Voit myös ostaa useamman samanlaisen lahjakortin kerralla antamalla määrä-kenttään halutun lukumäärän. Kussakin lahjakortissa on tällöin kuitenkin yksilöity koodi. Huom! Silloin kaikki lahjakortit lähtevät samaan vastaanottavaan sähköpostiin.

Lahjakortin ostotapahtuman yhteydessä veloitetaan ostajalta käsittelykulut 3 €.

Voit ostaa lahjakortteja myös suoraan hierojiltamme  Hierontaiatroksen toimipisteestä sen aukioloaikoina.