Lahjakortit

Lähestyykö ystäväsi/sukulaisesi merkkipäivä, ja lahja on yhä keksimättä?

Miten olisi lahjakortti hierontaan?

Lahjakortti on hyödyllinen lahja, jonka saaja voi käyttää itselleen parhaiten sopivana ajankohtana ja valita samalla sopivimmat hoitomuodot yhdessä hierojan kanssa.

Hierontalahjakortti sopii lahjaksi kaikille – aktiivisille urheilijoille, toimistotyötä tekeville, eläkeläisille tai vaikkapa opiskelijoille. Hierontaiatroksen lahjakortti on voimassa 6kk kortin päivämäärästä (riittää kun aika on varattu ennen umpeutumispäivämäärää), joten lahjan saajalla on runsaasti aikaa hyödyntää kortin tarjoamat hoidot.

Helpoiten tilaat Hierontaiatroksen personoidun lahjakortin kotiisi tai suoraan saajalle toimitettuna alla olevan tilauslomakkeen avulla. Liitä tilauksen mukaan tervehdys- tai onnitteluteksti, jonka tahdot korttiin kirjoituttaa. Lähetämme personoidulla tekstillä varustetun lahjakortin postitse pyytämääsi osoitteeseen – joko sinulle, henkilökohtaisesti saajalle annettavaksi tai vaikkapa suoraan lahjan saajalle ”mukavana yllätyksenä”. Voimme toimittaa myös lahjakortin sähköisessä muodossa pdf-tiedostona sähköpostiin – tämä on hyvä ja varma tapa saada lahjakortti haltuun nopeallakin aikataululla. Tällöin tulostat lahjakortin itse ja lähetämme laskun pdf-tiedostona tilaajan sähköpostiin. Mainitse lomakkeen ”tarpeellista tietoa Hierontaiatrokselle” kentässä, jos haluat lahjakortin sähköpostilla normaalin kirjepostin sijaan.

Käsittelykuluina netin kautta tilatuista lahjakorteista veloitamme 2€/tilaus.

Voit toki milloin tahansa noutaa lahjakortin ilman valmiiksi kirjoitettuja tekstejä ja käsittelykuluja Hierontaiatroksen toimipisteestä.

* -merkityt kohdat ovat pakollisia.